Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Δέσποινα Βανδή: Τι απαντά στην σκληρή επίθεση του Ιατρόπουλου στο Facebook;

Η Δέσποινα Βανδή τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει πολύ με την τηλεοπτική της παρουσία, αφού μετά το The Voice ήρθε η Eurovision και ίσως και άλλα στο μέλλον.

Η τραγουδίστρια στο press conference για το The Voice στάθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους και απάντησε προσωπικά σε όσα την ρώτησαν.

Η ίδια αποκάλυψε πως με τον Γιάννη Λάτσιο είχαν ξεκινήσει να συζητάνε για κάτι άλλο τηλεοπτικά, ενώ η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία της να συμμετέχει στο The Voice αν το πάρει ο ΑΝΤ1. Ο ΑΝΤ1 λοιπόν κέρδισε τα δικαιώματα του παιχνιδιού και έτσι η τραγουδίστρια συμμετείχε στο δημοφιλές show.

Πολλές φορές όμως όταν η Δέσποινα κόψει την τύχη κάποιου διαγωνιζόμενου αυτός ή η οικογένεια του εξοργίζεται. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του Μιχάλη Ιατρόπουλου, όπου η Δέσποινα δεν έδωσε το πράσινο φως για να συνεχίσει στο παιχνίδι η γυναίκα του. Ο ίδιος βγήκε στο Facebook και μίλησε με τα χειρότερα λόγια προσβάλλοντας την τραγουδίστρια. Η ίδια ιδιαίτερα χαμογελαστή απάντησε πως έχουμε δημοκρατία και ότι ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει αν και η ίδια νιώθει άβολα όταν λέει σε κάποιον πως δεν μπορεί να συνεχίσει αλλά έτσι είναι το παιχνίδι.

Η ίδια επίσης δήλωσε πως η καριέρα της δεν κερδίζει κάτι από αυτό, καθώς η τηλεόραση δεν μπορεί να βοηθήσει την καριέρα ενός τραγουδιστή απλά παραδέχτηκε πως της έδωσε λίγη επικαιρότητα καθώς δημοφιλία έιχε πολύ.

Τέλος δήλωσε πως ζηλεύει έναν παίκτη από την ομάδα του Μιχάλη, που θεωρεί ιδιαίτερα δυνατή!

Πηγή: must.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου