Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Για την υπέρβαση

Ακόμη μία Ευρωπαϊκή βραδιά έχει απόψε ο Απόλλωνας. 

Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Βιγιαρεάλ (22:05 - ΡΙΚ) στην Ισπανία και στοχεύουν σε βαθμολογικό κέρδος. Μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα επί της Ζυρίχης η ομάδα της Λεμεσού θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό και στον σημερινό αγώνα.

«Η Βιγιαρεάλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ισπανίας και είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου. Τους έχουμε μελετήσει και ξέρουμε ότι είναι δυνατοί ως ομάδα. Είμαστε, όμως, έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην αμυντική τακτική και να έχουμε αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Η Βιγιαρεάλ έχει διάφορους τρόπους ανάπτυξης. Οι ποδοσφαιριστές της είναι καλοί ακόμη και όταν έχουν να αντιμετωπίσουν κλειστές άμυνες», ανέφερε χθες ο Χριστάκης Χριστοφόρου.

Ο Κύπριος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τους Χαμντανί, Γκιέ και Ρέζεκ να προπονούνται κανονικά και στην τελευταία προπόνηση και συνεπώς θα βρίσκονται στην αποστολή. Μάλιστα, ο Μαροκινός θα βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα που θα επιλέξει για τον σημερινό αγώνα.

Με 4-4-1-1 στο Ελ Μαδριγάλ
Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, ο Απόλλωνας θα παραταχθεί στο «Ελ Μαδριγάλ» με ένα σχηματισμό 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπρούνο Βάλε. Στο κέντρο της άμυνας θα δούμε και πάλι τον αρχηγό Γιώργο Μερκή και τον Ζοάο Πάολο Αντράντε.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα επανέρθει ο Μάριος Στυλιανού και στο αριστερό θα βρίσκεται ο Γιώργος Βασιλείου. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Χαμντανί και ο Μέριεμ. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Παπουλής και ο Ρομπέρ. Ο Σανγκόι θα έχει ένα ελεύθερο ρόλο, ενώ στην επίθεση θα κινείται ο Λόπες.

Με 300 φιλάθλους
Περίπου 300 θα είναι φίλοι του Απόλλωνα που θα βρεθούν απόψε στο «Ελ Μαδριγάλ». Αρκετοί «κυανόλευκοι» ταξίδευσαν με την αποστολή, ενώ άλλοι φίλοι της ομάδας μετέβησαν στην Ισπανία με διάφορους τρόπους.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου