Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

KΡΙΟΣ Προσέξτε μόνο όσοιαπό εσάς έχετε και διατηρείτε παράλληλες σχέσεις γιατί πολλά μυστικά έρχονται τώρα στην επιφάνεια. 

TΑΥΡΟΣ έχεις ανεβασμένη τη σεξουαλική λίμπιντο και είσαι αρκετά ερωτική. Από τη μια όμως μπορεί να είσαι σε ερωτική διάθεση και ξαφνικά να γίνεις μονόχνοτη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ Πρόσεξε λίγο τα νεύρα σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Διένεξη στη δουλειά θα σου φέρει απρόσμενες εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Τα δύσκολα πέρασαν και αρχίζει μια νέα περίοδος πολύ καλύτερη τουλάχιστον επαγγελματικά. Νέες προτάσεις, νέες ευκαιρίες, νέες προοπτικές. 

ΛΕΩΝ : Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να ανθίσει ένας νέος έρωτας που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα μετά από αρκετό καιρό που είχες να το νιώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Το έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό, αλλά όπως πάντα είσαι άνθρωπος που αν το αποφασίσει, το απολαμβάνει σε όλο του το μεγαλείο. 

ΖΥΓΟΣ Η εβδομάδα που διανύεται θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και απρόσμενα γεγονότα κυρίως όμως ευχάριστα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Τα επαγγελματικά επιτελούν μπαίνουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς και εσύ πραγματικά ανακουφίζεσαι γιατί βλέπεις τα προβλήματα να τελειώνουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα σταθεροποιούνται από μια νέα σχέση που έρχεται στη ζωή σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Πρόσεξε μόνο γιατί εάν έχεις ήδη μια σχέση καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις το τι θέλεις πραγματικά και να μην κοροϊδέψεις τα αισθήματα ενός ανθρώπου που σε θέλει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Αισθάνεσαι πάντα νέα[ος] και φέρεσαι σαν νέα. Πληγώνεσαι πολύ εύκολα, και τα δάκρυά σου δεν είναι ποτέ ψεύτικα. 

ΙΧΘΕΙΣ Έχεις μεγάλη φαντασία γι’ αυτό απολαμβάνεις κάθε στιγμή της συνεύρεσης.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου