Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Ζητούμενο μόνο η νίκη

Το πρώτο του παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014 - 15 δίνει σήμερα ο Απόλλωνας, που φιλοξενεί στο Τσίρειο την ΑΕΚ (19:00, Primetel).

H oμάδα της Λεμεσού θέλει να μπει με το δεξί στις εγχώριες διοργανώσεις και μέσα στην έδρα της στοχεύει μόνο σε νίκη.

Οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν θα επιθυμητό για τους κυανόλευκους, καθώς φέτος έχουν θέσει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπόταν κάθε βαθμός και κάθε απώλεια θα μετράει.

Η ομάδα έχει δώσει ήδη ένα επίσημο παιχνίδι, αυτό κόντρα στη Λοκομοτίβ από το οποίο πήρε καλή ψυχολογία. Καλούνται οι παίχτες να αφήσουν πίσω τους την όποια σωματική κούραση και να επικεντρωθούν στον τρόπο που θα κερδίσουν απόψε την ΑΕΚ.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου κατέστρωσε τα πλάνα του και συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο αντιμετώπισης της αντιπάλους. Καθώς αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι των Λαρνακέων, υπάρχει το… άγνωστο για τον τρόπο που αγωνίζεται, ωστόσο η ομάδα της Λεμεσού καλείται να βρει τον τρόπο να φύγει από το γήπεδο με τους τρις βαθμούς.

Δεν αναμένονται πολλές αλλαγές σε σύγκριση με το παιχνίδι κόντρα στους Ρώσους. Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση του Γκαστόν Σανγκόι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε την Πέμπτη λόγω τιμωρίας από πέρσι. Αναλόγως του σχήματος που θα προτιμηθεί, θα μείνει έξω ένας εκ των Βασιλείου, Γκουγιόν. Είναι πολύ πιθανό το σενάριο να ξεκινήσει βασικός και ο Ντάστλεϊ Μούλντερ στο δεξί άκρο, όπως επίσης και ένας εκ των Ρέζεκ, Τουράμ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2)
Βάλε, Μερκής, Αντράντε, Στυλιανού (Μούλντερ), Ρομπέρ, Χαμντανί, Μεριέμ, Παπουλής, Ρέζεκ (Τουράμ), Σανγκόι, Γκίε.

Θα γεμίσει η Δυτική
Οι φίλοι των κυανόλευκων αναμένεται να γεμίσουν την Δυτική εξέδρα του Τσιρείου. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του στο νέο πρωτάθλημα και θέλουν να τους δείξουν ότι και για φέτος θα είναι δίπλα τους και θα τους σπρώχνουν σε κάθε ματς.

Θυμίζουμε βέβαια ότι το μισό κάτω διάζωμα θα είναι κλειστό λόγω τιμωρίας που επιβλήθηκε από την περσινή σεζόν. Επίσης, οι οργανωμένοι ανακοίνωσαν αποχή ως μέτρο αντίδρασης για την κάρτα οπαδού.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου