Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΕΛ - Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

Στον ΑΠΟΕΛ μετράνε αντίστροφα για τον αγώνα της χρονιάς με την Άαλμποργκ την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα ταξιδέψουν αύριο στη Δανία και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στην Κύπρο με ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει το προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άαλμποργκ δεν διαθέτει και την καλύτερη αμυντική γραμμή και ένα καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να σκοράρει στη Δανία και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του.

Η πρωταθλήτρια Δανίας γκέλαρε χθες απέναντι στην Έσμπεργκ μέσα στην έδρα της. Ο προπονητής της ομάδας προφύλαξε αρκετούς παίκτες ενόψει και του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό που διαπιστώσαμε στα περισσότερα παιχνίδια των Δανών είναι ότι μετά το 60’ μένουν από δυνάμεις κάτι που δείχνει ότι η φυσική κατάσταση των παικτών τους δεν είναι καλή. Όποιοι κι αγωνιστούν τη Τετάρτη από πλευράς ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να είναι 100% έτοιμοι για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την άσχημη φυσική κατάσταση των Δανών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Δώνης είχε την ευκαιρία στο χθεσινό φιλικό να δει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι Μαντούκα, Παπάζογλου και Τζιμπούρ. Ο Βραζιλιάνος έδειξε ότι βρίσκεται σε ένα ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας και μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον ΑΠΟΕΛ. Ο Παπάζογλου έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης. Πιθανότητες να προλάβει έχει και ο Καρλάο ο οποίος επέστρεψε από τη Σερβία.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο. Ο Αλγερινός έδειξε ότι χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του. Είχε στο ενεργητικό κάποιες καλές ενέργειες με ή χωρίς μπάλα. Σε αυτή τη χρονική στιγμή είναι πολύ δύσκολο να το δούμε στην ενδεκάδα για τον αγώνα της Τετάρτης όμως αν χρειαστεί ίσως κληθεί να μπει στο παιχνίδι σαν αλλαγή.

Ο τεχνικός της Αγίας Νάπας, Νίκος Ανδρονίκου μίλησε στην εφημερίδα «GOAL» και ανάλυσε την παρουσία του Ραφίκ Τζιμπούρ στο χθεσινό φιλικό.

«Καταρχήν, η αξία του Τζιμπούρ είναι δεδομένη. Μάλιστα, σε κάποιες στιγμές έδειξε την κλάση του. Με την κίνησή του με ή χωρίς την μπάλα, τον έξυπνο τρόπο που συνεργάστηκε με τους συμπαίκτες του και τις πάσες του. Δεν είναι 100% έτοιμος. Φάνηκε πως του λείπει η σβελτάδα. Έδειξε πως θέλει χρόνο για να επανακτήσει τις αγωνιστικές του ισορροπίες. Όπως είπα και προηγουμένως, δεν μπορεί κανείς όμως ν' αμφισβητήσει την αξία του».

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου