Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Sms για Τουράν

Την απόκτηση του Τουράν γνωστοποιεί ο Απόλλωνας, μέσω sms που απέστειλε στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας:

«Ο Rogerio Conseisao do Rosario (ΤΟΥΡΑΝ) θα αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα μας με όψιον αγοράς στο τέλος της περιόδου 2014-15», αναφέρει το σχετικό μήνυμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ροτζέιρο Κονσεϊσάο Ντο Ροσάριο, όπως είναι το πλήρες όνομα του, γεννήθηκε την 1 Φεβρουαρίου 1991 στην Βραζιλία. Μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης και χωρίς καμία αμφιβολία ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Άρη την φετινή περίοδο.

Άλλωστε, τα 15 γκολ που σημείωσε, σε 31 αγώνες (2275 λεπτά) είναι ένας απολογισμός που μιλά από μόνο τους. Πριν έρθει στον Άρη, ο Τουράμ αγωνίστηκε σε ομάδες της πατρίδας του.

Έτοιμος για Ιταλία
Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε τα φιλικά στην Κύπρο και ουσιαστικά είναι έτοιμος να μπει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στην Ιταλία. Οι «κυανόλευκοι» θα ταξιδεύσουν τα ξημερώματα της Παρασκευής για το Τρεντίνο, ενώ στην Ιταλία θα παραμείνουν μέχρι τις 7 Αυγούστου.

Θυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ιταλία, είναι προγραμματισμένα τα φιλικά παιχνίδια με Καλλονή, Πράτο, Παλέρμο (θα μεταδοθεί από την PrimeTel) και Κάλιαρι. 

Source : www.24sports.com.cy


LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου