Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ελληνοκύπριοι περηφανεύονται δημόσια το ότι κάνουν ηλιοθεραπεία σε ξενοδοχείο στα κατεχόμενα

Ελληνοκύπριοι περηφανεύονται δημόσια το ότι κάνουν ηλιοθεραπεία σε ξενοδοχείο στα κατεχόμεναΔεν πρόκειται για ένα τυχαίο ξενοδοχείο.
Μιλάμε για ένα παράνομο ξενοδοχείο του οποίου η συγκεκριμένη εδαφική έκταση ανήκει σε Ελληνοκύπριους πρόσφυγες.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο στα εγκαίνια του οποίου, είχε ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο εναντίον της Jennifer Lopez, η οποία όταν ενημερώθηκε για το ''ποιόν'' του ξενοδοχείου αρνήθηκε τελικά τα 2.000.000 δολάρια που της είχαν προσφερθεί για να εμφανιστεί εκεί..

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ'την αρχή.. Η ιστοσελίδα papagalosnews.com το Σάββατο 13/07/2014 δέχτηκε ένα συγκλονιστικό μήνυμα από έναν απ' τους αναγνώστες μας, αναφερόμενος σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό όπου Ελληνοκύπριοι ''διαφημίζουν'' το γεγονός ότι βρίσκονται σε παράνομο ξενοδοχείο στα κατεχόμενα..

Σας παραθέτουμε παρακάτω το μήνυμα του αναγνώστη μας όπως ακριβώς το παραλάβαμε....

''Αγαπητοί Κύριοι της ενημερωτικής ιστοσελίδας ''Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ''.

Θα ήθελα αρχικά να σας αναφέρω ότι θα επιθυμούσα να διατηρήσω την ανωνυμία μου τόσο σε προσωπικό όσο και σε ηλεκτρονικό επίπεδο για προσωπικούς λόγους..

Είμαι ένα από τα στελέχη της αταβιστικής οργάνωσης Cyprus Action Network of America (CANA) και μέλος της Ομοσπονδίας Κυπρίων Προσφύγων Ηνωμένου Βασιλείου(ΕΚΕΚΑ).

Στις 24 Ιουλίου του 2010, θα εγκαινιαζόταν το υπερπολυτελές παράνομο ξενοδοχείο Cratos Premium Hotel&Casino&Port&Spa, ξενοδοχείο κτισμένο σε ελληνοκυπριακή γη στο Καζάφανι της κατεχόμενης μας Κερύνειας. Η γνωστή τραγουδίστρια Jennifer Lopez θα τραγουδούσε στα εγκαίνια του ξενοδοχείου την ημέρα μάλιστα που θα συμπληρώνονταν 36 χρόνια από την εισβολή.

Ύστερα από έντονες αντιδράσεις δεκάδων χιλιάδων ατόμων Ελληνοκυπριακής και Ελληνικής καταγωγής σε όλο τον κόσμο, μετά από σκληρούς αγώνες κυρίως μέσω διαδικτύου, του facebook και νέων τεχνολογιών, η διάσημη Λατινοαμερικανίδα τραγουδίστρια ακύρωσε τελικά την προγραμματισμένη επίσκεψη και συναυλία της στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, απορρίπτοντας και τα 2.000.000 δολάρια τα οποία της είχαν προσφερθεί.

(Προηγουμένως το ίδιο είχε συμβεί με την διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Rihana και τον τραγουδιστή Justin Timberlake).

Σήμερα μετά λύπης μου, προς μεγάλη μου έκπληξη, σοκαρίστηκα με το τι είχαν δει τα ματιά μου.. Μπαίνοντας στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook, αντίκρισα την απόλυτη ντροπή..Το απόλυτο αίσχος..Την απόλυτη κατάντια .. Την απόλυτη προδοσία.. Την απόλυτη ξευτίλα.. Πραγματικά ότι πάθουμε θα είναι από το ίδιο μας το κεφάλι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TOTHEMAONLINE.COM

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
FOLLOW US ON TWITTER ΕΔΩ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου