Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

GAΥ ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκαναν θραύσεις ως ποδοσφαιρίστριες στην Λεμεσιανή ομάδα ποδοσφαίρου Apollon Ladies τώρα κάνουν θραύσεις ως λεσβιακό ζευγάρι στην Αμερική! 

Ο λόγος για την Τζοάνα Λόμαν και Λίαν Σάντερσον οι οποίες έχουν γίνει πλέον διάσημο GAY αθλητικό ζευγάρι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της boston globe, οι δύο ΗΟΤ αθλήτριες επισημοποίησαν το δεσμό τους δίνοντας αυτόγραφα. Συγκεκριμένα, οπαδός της ομάδας παίρνοντας αυτόγραφο από την Λιαν, της είπε «Συγχαρητήρια, πότε με το καλό ο αρραβώνας;», χωρίς να χάνει την ψυχραιμία της η διάσημη πλέον αθλήτρια απάντησε «Για αυτό θα πρέπει να ρωτήσεις τη Τζοάνα».

Αναφερόμενη στην αποδοχή την οποία τυγχάνουν σαν ζευγάρι, η Τζοάνα δήλωσε «όταν κάποιοι έρχονται σε εσένα και σου δίνουν συγχαρητήριά για αυτό που είσαι, έχει για εμάς μεγαλύτερη σημασία από το να μας δώσουν συγχαρητήρια μετά από έναν αγώνα». 

Οι δύο κοπέλες γνωρίστηκαν το 2010 στην Φιλαδέλφια αφού αγωνίζοντας για τη ίδια ομάδα. Από εκεί ξεκίνησε μια δυνατή φιλία η οποία εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα και μια πολύ δυνατή σχέση. Η Λίαν εντυπωσιάστηκε από την εξυπνάδα της Τζοάνας καθώς και από το πάθος της για μάθηση. Από πλευράς της η Τζοάνα, μαγεύτηκε από τον μαγνητικό χαρακτήρα της Λίαν…

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου