Κυριακή 4 Μαΐου 2014

OMG: ΟΤΑΝ Η ΓΛΩΣΣΑ... ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ.... ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ

Το ότι ακόμα στις μέρες μας, μπορεί ένα ποστ ενός νεαρού να προκαλέσει τόσο πολύ πόνο δυστυχώς δεν το περιμέναμε και ούτε θέλαμε ποτέ να το δούμε κατάματα.

Με ένα προκλητικότατο ποστ και την φωτογραφία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου που χθες έκοψε το νήμα της ζωής του 16χρονου Γιώργο, οπαδού του ΑΠΟΕΛ, ενός παιδιού που στην τελική ούτε καν ενηλικιώθηκε προκάλεσε απίστευτες αντιδράσεις στο παγκύπριο.


"Να πάτε στα ανάθθεμα ουλλοι ρε σκατάες. Θέλω να πεθάνει όποιος είναι ΑΠΟΕΛ - 9 -"
Με αυτό το post ένα... ανώριμο, κακόγουστο, ελεεινό κυπριόπουλο, που ενδεχομένως από τον περίγυρο του δεν έλαβε ποτέ ούτε ήθος, ούτε αξιοπρέπεια, ούτε καν τα βασικά όχι απλά παίζει με τον πόνο των συγγενών του μικρού παιδιού που βύθισε στα μαύρα ολόκληρη την Κύπρο αλλά έχασε τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής του, σε μια... λάθος στροφή.


Τέτοιοι αρρωστημένοι φανατισμοί δεν χωράνε στην Κύπρου του 2014 και αν και έχουμε τα στοιχεία του νεαρού άμυαλου που ανάρτησε στο facebook την φωτογραφία και το post με την "ευχή" να πεθάνουν όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, του ζητάμε τουλάχιστον έστω και τώρα μετανιωμένος να το αφαιρέσει. Μία ζωή έφυγε και που πιστέψτε με αξίζει περισσότερο από μία "ιδέα", μία "ομάδα" ή ένα "κόμμα".

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com/

----> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--- 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου