Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Λύγισε από τις φωνές του γιού του και πέταξε τα όπλα ο Ονουφρίου – Διαβάστε με λεπτομέρειες πως έγινε η δραματική σύλληψη

- Στη μέση της μάχης βρέθηκε ο 5χρονος γιός του Ονουφρίου
- Οπλισμένος βρέθηκε στην εξοχική κατοικία φίλου του
- Στο Γραφείο Ευημερίας ο 5χρονος γιος του
- Πιθανόν να το γλεντούσε με «οφτό κλέφτικο» την Κυριακή ενώ τον έψαχνε «η μισή» αστυνομία
- Τι ρώτησε ο πρώην κατάδικος αμέσως μετά τη σύλληψη του;

Τελικά σε εξοχική κατοικία στενού του φίλου 63 χρονών από τη Λεμεσό, κρυβόταν ο πρώην κατάδικος Ανδρέας Ονουφρίου ο οποίος τις τελευταίες ώρες είχε μαζί του και τον 5χρονο γιο του.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η αστυνομία έφτασε μέχρι το κρησφύγετο του Ονουφρίου μετά από στενή παρακολούθηση του φίλου του, στον οποίον ανήκε η εξοχική κατοικία στη Λάγια.

Ο Ονουρφίου σύμφωνα με πληροφορίες, περνούσε τη μέρα του στο εξοχικό σπίτι στη Λάγια ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας μετέβαινε μυστικά στη Λεμεσό, θέτοντας σε λειτουργία το κινητό του προσπαθώντας να παραπλανήσει τους αστυνομικούς.

Επίσης οι πληροφορίες που έφτασαν σήμερα σχετικά με τη χθεσινή σύλληψη του γιου του, αναφέρουν ότι τελικά ο άνθρωπος που επισκέφτηκε το σπίτι της αδερφής του πρώην κατάδικου όπου διέμενε και ο 5χρονος γιός του, δεν ήταν ο Ονουφρίου αλλά ο φίλος του και ιδιοκτήτης της εξοχικής κατοικίας που κρυβόταν ο Ονουφρίου.

Ομάδα του ΕΑΟ μόλις έφτασε στο χώρο όπου κρυβόταν ο Ονουφρίου, τον εντόπισε σε εξωτερικό χώρο. Αμέσως έγιναν αντιληπτοί από τον πρώην κατάδικο ο οποίος πυροβόλησε προς το μέρος τους. Πληροφορίες θέλουν οι ριπές από το όπλο του Ονουφρίου να έφτασαν σε απόσταση λιγότερη του ενός μέτρου από άντρες του ΕΑΟ.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν ωστόσο να απαντήσουν στα πυρά επειδή ο Ονουφρίου είχε βάλει στην αγκαλιά του τον 5χρονο γιο του και προσπαθούσε να ξεφύγει.

Πληροφορίες θέλουν τον πρώην κατάδικο να άδειασε μια ολόκληρη γεμιστήρα πυροβολώντας προς τους αστυνομικούς.
Μόλις οι αστυνομικοί βρήκαν ευκαιρία έκαναν έφοδο, ο Ονουφρίου τράπηκε σε φυγή. Προσπαθώντας να ξεφύγει, έπεσε ο γιος του από την αγκαλιά του ενώ ο πρώην κατάδικος συνέχισε για μερικά μέτρα ακόμη μόνο με το όπλο του στην αγκαλιά. Ένας αστυνομικός έβαλε στην αγκαλιά του τον γιό του Ονουφρίου και γύρισε την πλάτη του προς τον Ονουφρίου προκειμένου αν πυροβολούσε τα πυρά να μην χτυπούσαν τον μικρό.

Τότε ο 5χρονος τον οποίον είχαν υπό τον έλεγχο τους οι αστυνομικοί, φώναζε «παπά πάπα». Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο Ονουφρίου πέταξε το όπλο του και είπε «εντάξει». Μόλις οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, ρώτησε αν είναι καλά ο γιος του και προέτρεψε τους αστυνομικούς «να προσέχουν το μωρό».

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η αστυνομία έφτασε μέχρι το κρησφύγετο του Ονουφρίου μετά από στενή παρακολούθηση του φίλου του, στον οποίον ανήκε η εξοχική κατοικία στη Λάγια.

Επίσης θεωρείται σίγουρο το γεγονός ότι η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις συγγενικών και φιλικών προσώπων του Ονουφρίου, για τα οποία υπάρχουν πληροφορίες που τους βαραίνουν για συγκάλυψη.

Σύμφωνα με δηλώσεις κατοίκων της περιοχής, δεν υπήρχε καμία ένδειξη που να τους κινήσει την περιέργεια ή κάποιο στοιχείο που να τους βάλει σε υποψίες σχετικά με τον Ονουφρίου. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι την περασμένη Κυριακή είδαν από μακριά ότι στο εξοχικό έψηναν στον ξυλόφουρνο και μετά ακολούθησε φαγοπότι!

Πηγή: newsit.com.cy

-> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--- 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου