Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Αίθριος ενώ αργότερα θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ αργότερα θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. 

Το απόγευμα ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και σταδιακά βορειοανατολικοί ως ανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. 

Η θάλασσα αρχικά θα είναι λίγο ταραγμένη ενώ σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια το απόγευμα ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ αρχικά δεν αποκλείεται να σημειωθούν ελαφρές μεμονωμένες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη και αρχικά στα προσήνεμα παράλια ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Source : http://www.livenews.com.cy/

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου