Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Κρίσιμος τραυματισμός 22χρονου στην Πάφο - Κτύπησε στο πεζοδρόμιο και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα

Κρίσιμος τραυματισμός 22χρονου στην Πάφο -  Κτύπησε στο πεζοδρόμιο και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο περιτοίχισμαΓύρω στις 4 τα ξημερώματα σήμερα, συνέβη τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' στα Κονιά, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό 22χρονου από την επαρχία Πάφου.

Το δυστύχημα συνέβη, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος στην πιο πάνω λεωφόρο, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του και αφού κτύπησε στο πεζοδρόμιο, στην συνέχεια προσέκρουσε σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα παρακείμενων οικιών και ακινητοποιήθηκε.

Από το δυστύχημα, ο 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα, θλάση και μικρή αιμορραγία εγκέφαλου, κάταγμα κρανίου και θλάση πνεύμονα.

Στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Πηγή: tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου