Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Πρέμιερ Λιγκ: Βενγκέρ: «Μάθαμε απ’ το πάθημα»

Παιχνίδι που μπορεί να μοιάζει πολύ με αυτό του «Ολντ Τράφορντ» ενδέχεται να είναι για την Άρσεναλ, το Σαββατιάτικο κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και για τον λόγο αυτό, ο Αρσέν Βενγκέρ υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν μάθει απ’ το πάθημά τους και θα παίξουν όπως πρέπει απ’ το πρώτο λεπτό.

Οι «κανονιέρηδες», ηττήθηκαν με σκορ 1-0 από τους «κόκκινους διαβόλους» στις 10 Νοεμβρίου και αυτό που πείραξε τον Αλσατό κόουτς, είναι πως η ομάδα του έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο μέχρι να… πάρει μπρος.

«Αυτό που μάθαμε από το παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ, είναι πως μας πήρε ένα ολόκληρο ημίχρονο για να βρούμε τα πατήματά μας και να παίξουμε. Μάθαμε απ’ το πάθημα και νομίζω ότι και η Σίτι από το πρώτο λεπτό θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει. Για να πάρουμε τη νίκη σε ένα τέτοιο ματς, χρειάζεται καλή άμυνα και επίθεση με κατοχή της μπάλας, ώστε να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του» είπε ο Βενγκέρ εν όψει της αναμέτρησης με τη Σίτι και πρόσθεσε:

«Μας αρέσει να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να σκοράρουμε, αλλά το ίδιο κάνει και η Σίτι. Νομίζω ότι έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά αύριο, αφού το δικό μας παιχνίδι ανοίγει τη 16η αγωνιστική και μπορούμε να ανοίξουμε έστω και προσωρινά την “ψαλίδα”. Η Σίτι έχει καλή ομάδα, αλλά όταν βλέπω το δικό μας ρόστερ, δεν ζηλεύω καθόλου!».

Όσο για τις λίγες… ώρες ξεκούρασης μετά από τα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε: «Όταν παίζεις Τετάρτης βράδυ και μετά μεσημέρι Σαββάτου, δεν έχεις πολύ χρόνο για προπόνηση και προετοιμασία. Μόνο για αποθεραπεία, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό. Δεν θα παραπονεθώ».

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι, υποστήριξε ότι: «Ο Σανιά θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα για να δούμε αν μπορώ να τον υπολογίζω. Ο Ποντόλσκι δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που θέλω…».

Source: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου