Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Δημοσίευσε την κατάσταση μισθοδοσίας του ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Δείτε τη μισθοδοσία του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπρόσωπου αλλά και την απολογία του iKypros:


-          Επιθυμεί να ξεκαθαρήσει την αλήθεια γύρω από τα όσα γράφονται και διαδίδονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με τον μισθό του.
-          Στο MEGA για το 2012 έλαβε 42.778 ευρώ.
-          Δεν έχει υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να πηγαινοέρχεται στη Λεμεσό, ούτε παίρνει επιδόμετα για καύσιμα.
-          Απολογείται το iKypros για τις αναλήθειες που έγραψε.



Η απολογία του iKypros:

Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος απέστειλε στο ikypros αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά ΜΜΕ την κατάσταση μισθοδοσίας του. Σύμφωνα με αυτήν οι ολικές απολαβές του είναι 3.000 ευρώ (2.993,30 για την ακρίβεια) και όχι 5.000 ευρώ όπως είχαμε γράψει στην στήλη ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, μας έχει στείλει την κατάσταση μισθοδοσίας του για να ξεκαθαρίσει η αλήθεια γύρω από τα όσα γράφονται και διαδίδονται σχετικά με τον μισθό του. Μάλιστα μας έστειλε και πιστοποιητικό αποδοχών για το έτος 2012 από την εργασία του στο κανάλι ΜΕΓΚΑ.

Από την εργασία του στο ΜΕΓΚΑ έλαβε για το 2012, 42.778 ευρώ. Όπως μας ανέφερε ο μισθός του στο ΜΕΓΚΑ ήταν τους τελευταίους 8 μήνες του 2012 25% πιο χαμηλός λόγω περικοπών.

Μας επεσήμανε ακόμη ότι δεν έχει ούτε υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να πηγαινοέρχεται στη Λεμεσό, ούτε άλλα επιδόματα και πληρώνει ο ίδιος τα καύσιμα.

Μετά την αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων που προβάλλουμε αλλά και την διαβεβαίωση του ότι δεν λαμβάνει άλλα ποσά ή επιδόματα, το ikypros απολογείται ειλικρινά στον κ. Παπαδόπουλο για τις ανακρίβειες που έγραψε σχετικά με τον μισθό του.

Επαναλαμβάνουμε όπως και σε προηγούμενο άρθρο μας, στο οποίο φιλοξενήσαμε την άποψη του κ. Παπαδόπουλου, ότι το ikypros δεν είχε σε καμιά περίπτωση διάθεση να θίξει πρόσωπα και να δώσει στοιχεία τα οποία δεν ευσταθούν


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου