Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

OMONOIA: Όλα πήγαν στραβά

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της σεζόν 2013-14 δεν πήγε καθόλου όπως την περίμεναν στην Ομόνοια. 

Πριν το ματς υπήρχε πίστη για τη νίκη, όμως στα 90 λεπτά του αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό. Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 3-1 από τους μπλε.

Μια Ομόνοια χωρίς πάθος και θέληση για τη νίκη και με πολλά σοβαρά αμυντικά λάθη, δέχτηκε μια οδυνηρή ήττα στην 1η αγωνιστική της σεζόν.

Μοναδική εξαίρεση της κακής εμφάνισης ήταν το χρονικό διάστημα λίγο πριν την ισοφάριση από τον Γκίκιεβιτς (86’), όταν οι αλλαγές του Τόνι Σαβέφσκι (ο Πολωνός και ο Τέιλορ) ανέβασαν την ομάδα. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα η Ομόνοια ήταν δεύτερη καλύτερη και δεν έδειξε ότι θα έφευγε από τη Λάρνακα με το βαθμολογικό κέρδος.

Αποκορύφωμα της κακής εμφάνισης ήταν τα δύο γκολ της «Κυρίας» στα τελευταία στάδια του αγώνα (είχαν κρατηθεί 11 λεπτά καθυστερήσεις) με τα οποία πήρε τη νίκη με 3-1.

Στο 2-1 ο Θερβέρα μαρκάρει σε λάθος κομμάτι του γηπέδου και αμαρκάριστος ο επιθετικός της Ανόρθωσης σκοράρει μέσα από τη μικρή περιοχή, ενώ λίγο μετά ο Αλαμπί έκανε ίσως το μεγαλύτερο λάθος στην παρουσία του στην Ομόνοια, όταν γύρισε χλιαρά με το κεφάλι στον τερματοφύλακα, παρά το γεγονός ότι ο Μορέιρα ήταν καμιά 20αριά μέτρα μακριά.

Τα προβλήματα στην Ομόνοια φαίνεται πως είναι πολλά και στο αγωνιστικό ο Τόνι Σαβέφσκι θα ελπίζει πως οι παίκτες από τον πάγκο, όπως ο Χάρης Κυριάκου, ο Σοφιάν Σερφά και ο Γκανίου Ατάντα να είναι σε θέση να βελτιώσουν άμεσα την ομάδα.

Source: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου