Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Άγνωστο για τους Κύπριους το νόμισμα Bitcoin του οποίου η εταιρεία εδρεύει στην Κύπρο

Τι κι αν οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το Bitcoin να είναι νόμισμα της εταιρείας Neo & Bee - LMB Subsidiaries Limited, που εδρεύει στην Κύπρο και χτίζει υποδομές γύρω από την τεχνολογία του νέου νομίσματος Bitcoin, οι Κύπριοι δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται.

ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΠΟΥ... ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

 "Δες από μόνος σου" είναι το βασικό θέμα διαφήμισης της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού αλλά και ως χώρας που κάνει το γύρο του κόσμου.

Η εικόνα που προκαλεί οργή στους χρήστες του facebook - Δείτε την!

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη, στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου απέναντι από το ξενοδοχείο Μακεδονία Palace και δημοσιεύτηκε σε σελίδα στο facebook, προκαλώντας την οργή εκατοντάδων χρηστών του διαδικτύου.

Τίριον: Ο σκύλος που λειτουργεί καλύτερα και από ξυπνητήρι - Γλυκό... ξύπνημα - Video

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Όταν έχεις τέτοιο σκύλο τι να τα κάνεις τα ξυπνητήρια. Ο Τίριον, ράτσας Πομεράνιαν, δεν αφήνει το αφεντικό του να κοιμηθεί ούτε λεπτό παραπάνω το πρωί.

Η DHKP-C ετοίμαζε απόπειρα δολοφονίας Νταβούτογλου στην Αθήνα

Θέμα σε όλες σχεδόν τις τουρκικές εφημερίδες έγινε δημοσίευμα της ελληνικής εφημερίδας «Παραπολιτικά» ότι η παράνομη οργάνωση DHKP-C (Επαναστατικό Απελευθερωτικό Λαϊκό Μέτωπο) ετοίμαζε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου κατά την επίσκεψή του τον περασμένο μήνα στην Αθήνα.

Απαράδεκτο το νυχτερινό μαγαζί στην παλιά Λευκωσία! Έβαλαν φιάλες υγραερίου στις τουαλέτες αναπήρων - ΦΩΤΟ

Μαγαζί το οποίο βρίσκεται στην παλιά Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των πεζόδρομων Λήδρας και Ονασαγόρου αποφάσισε να μετατρέψει σε αποθηκευτικό χώρο τις τουαλέτες αναπήρων σε αποθήκη.

Άλλοι δανείζονταν, άλλοι πληρώνουν (εγώ κι εσύ...)

Τεράστιο πρόβλημα, τόσο στις τράπεζες όσο και στην κυπριακή οικονομία ευρύτερα, δημιουργούν οι 22 δανειολήπτες που χρωστούν στις τράπεζες 8 δις ευρώ.

ΚΥΠΡΟΣ: ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Προκλητικό όσο ποτέ άλλοτε το... φυλλάδιο που έδωσαν σήμερα στα παιδάκια της Β τάξης δημοτικού σχολείου της Κύπρου....

Θρήνος! Φοιτήτριες οι δύο νεκρές γυναίκες στο πούλμαν – Ακρωτηριάστηκε ο οδηγός!

- Το σοβαρό τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 16:00 στην εθνική οδό, στο ύψος των διοδίων των Μαλγάρων
- Περισσότεροι από 15 οι τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
- Ο οδηγός της νταλίκας συνελήφθη - Ο οδηγός του ΚΤΕΛ βαριά τραυματισμένος στα πόδια
- Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο


Κατάθλιψη vs άθληση- Ποιο βγαίνει νοκ άουτ μετά από επιστημονικό crash test

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κατάθλιψη θεωρείται η ασθένεια του μέλλοντος στις σύγχρονες κοινωνίες και ποικίλες έρευνες έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την αντιμετώπισή της.

Ποιος σταρ είπε ότι δεν έχει και πολλά να δείξει από τη μέση και κάτω;

Επιμένει πως τα προσόντα του είναι…. φτωχά!

Άλλα €2 εκατ. θα ζητήσουν για υπερωρίες οι γιατροί

Ακόμη μια συνάντηση με το Υπουργείο Υγείας θα έχουν οι κυβερνητικοί γιατροί, προτού αποταθούν στο Υπουργείο Οικονομικών ζητώντας την αύξηση του κονδυλίου που προορίζεται για τις υπερωρίες τους κατά €2.000.000.

Ο ΥΠΕΞ ευχήθηκε το 2014 να είναι η χρονιά της επανένωσης

Ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης εξέφρασε την ελπίδα το 2014 να είναι η χρονιά που θα βρει την Κύπρο επανενωμένη, χωρίς στρατεύματα κατοχής, απαλλαγμένη από τα τετελεσμένα της εισβολής.

Πάγωσαν οι ΗΠΑ

Φωτογραφίες και βίντεο από τις πρωτοφανείς συνθήκες ψύχους

ΠΑΠΥΡΟΣ 1.200 ΕΤΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

Όλα όσα πιστεύαμε ότι γνωρίζουμε για τις τελευταίες ώρες του Ιησού πριν από τη Σταύρωση Του έρχεται να ανατρέψει αιγυπτιακό χειρόγραφο ηλικίας 1.200 ετών...

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - Η... καζούρα των αντιπάλων της

Η μόνη εγχώρια κούπα που μπορεί να διεκδικήσει πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το Λιγκ Καπ.

O Leonardo DiCaprio και η Nicole Kidman θύματα hacker!

Χρησιμοποιώντας το όνομα Guccifer, ένας ακόμα hacker αναστάτωσε τη ζωή των Leonardo DiCaprio, Nicole Kidman και Robert Redford.

Εταιρείες που άντεξαν το 2013

Το 2013, υπήρξε η δυσκολότερη χρονιά για τη σύγχρονη ιστορία της κυπριακής οικονομίας μετά το 1974. Στη δίνη της κρίσης, πολλές εταιρείες έβαλαν λουκέτο, συρρικνώθηκαν, δέχθηκαν πιέσεις.

Ανεγκέφαλος έθεσε σε κίνδυνο την απογευματινή πτήση Αθήνα – Λάρνακα!

Ευτυχώς το προσωπικό καμπίνας του αεροσκάφους αντιλήφθηκε άεσα το περιστατικό και παρενέβη εγκαίρως. Έτσι, λίγοι ήταν αυτοί που κατάλαβαν τι συνέβη στο πίσω μέρος του αεροσκάφους.

WTA - Η Σερίνα μπορεί πάνω από 20 GS

Δεν έχει ταβάνι η Σερίνα Γουίλιαμς, σύμφωνα με την Μαρτίνα Ναβρατίλοβα. 

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ... OSCAR

Μερικές από τις σημαντικότερες ταινίες του 2013 οι οποίες πιθανότατα θα βρεθούν και στον προθάλαμο των Όσκαρ... πήραν μία «νότα» βραβείων την Παρασκευή, καθώς επιλέχτηκαν ως υποψήφιες από την Ένωση Αμερικανών Συγγραφέων (WGA) για τα ετήσια βραβεία σεναρίου και προσαρμοσμένου σεναρίου.

Θρίλερ με τη δολοφονία Λούκα Κωνσταντίνου – Συνελήφθη η σύζυγος!

Στη σύλληψη της 28χρονης συζύγου του Λούκα Κωνσταντίνου Ολέ, το πτώμα του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένο στο ευκαλυπτόδασος της αλυκής Ακρωτηρίου στις 3 Απριλίου, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία Βάσεων.

Προβληματισμός Προεδρικού για το Κυπριακό

Ποδαρικό με Κυπριακό στο πρώτο μέρος του, και περιουσίες στα κατεχόμενα στο δεύτερο, θα κάνει στην επίσημη πρώτη συνεδρία του για το 2014, το Εθνικό Συμβούλιο το οποίο θα συνέλθει υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων στο πολιτικό σκηνικό της Τουρκίας αλλά και της αρνητικής στάσης της Τουρκικής πλευράς στις προσπάθειες επανέναρξης του διαλόγου.