Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ανεγκέφαλος έθεσε σε κίνδυνο την απογευματινή πτήση Αθήνα – Λάρνακα!

Ευτυχώς το προσωπικό καμπίνας του αεροσκάφους αντιλήφθηκε άεσα το περιστατικό και παρενέβη εγκαίρως. Έτσι, λίγοι ήταν αυτοί που κατάλαβαν τι συνέβη στο πίσω μέρος του αεροσκάφους.

Συγκεκριμένα νεαρός, ο οποίος καθόταν στις τελευταίες θέσεις, προς το τέλος της πτήσης Αθήνα – Λάρνακα σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα όπου παρέμεινε για αρκετά λεπτά.

Σταδιακά, ο πίσω χώρος του αεροπλάνου άρχιζε να μυρίζει έντονα… καμένο, γεγονός που κινητοποίησε το πλήρωμα και τους επιβάτες των πίσω θέσεων.

Οι αεροσυνοδοί άρχισαν να ρωτούν τους επιβάτες ποιος ήταν ο τελευταίος που είχε πάει στην τουαλέτα, ενώ δύο μέλη του πληρώματος μπήκαν στον χώρο της τουαλέτας για να εξακριβώσουν τι συνέβαινε.

Εν τέλει, ο ανεγκέφαλος… θεριακλής όχι μόνο κάπνισε μέσα στην τουαλέτα αλλά χωρίς να σβήσει το τσιγάρο του το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων, με αποτέλεσμα, η μυρωδιά καπνού να είναι αισθητή σε όλο το πίσω μέρος του αεροσκάφους.

Χάρη στην άμεση επέμβαση του πληρώματος, ο νεαρός που είχε βγει τελευταίος από την τουαλέτα και προέβη στην παραπάνω πράξη εντοπίστηκε και οι αεροσυνοδοί του ζήτησαν τα στοιχεία του.

Μετά την αρχική του διαμαρτυρία ο Ελλαδίτης επιβάτης παρέδωσε το διαβατήριό του και συγχρόνως ενημερώθηκε πως το αδίκημα στο οποίο υπέπεσε ήταν ποινικό.

Οι επιβάτες στο πίσω μέρος του αεροσκάφους -ανάμεσά τους και πολλά παιδιά- ενευρίστηκαν μαζί του και άρχισαν να διαμαρτύρονται εντόνως στις αεροσυνοδούς, με την ψύχραιμη παρέμβαση των οποίων το περιστατικό περιορίστηκε στο πίσω μέρος της καμπίνας, χωρίς να προκληθεί περαιτέρω πανικός.

Τη συνέχεια θα την αναλάβει η κυπριακή Αστυνομία…

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου