Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Θρίλερ με τη δολοφονία Λούκα Κωνσταντίνου – Συνελήφθη η σύζυγος!

Στη σύλληψη της 28χρονης συζύγου του Λούκα Κωνσταντίνου Ολέ, το πτώμα του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένο στο ευκαλυπτόδασος της αλυκής Ακρωτηρίου στις 3 Απριλίου, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία Βάσεων.

Παράλληλα, η Αστυνομία καταζητεί τον 36χρονο φίλο της γυναίκας, καθώς με βάση νέας επιστημονικής μαρτυρίας, το παράνομο ζευγάρι τοποθετείται από τις Αρχές στον τόπο του εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, στο σπίτι του 36χρονου φίλου του θύματος και εραστή της συζύγου, βρέθηκε μαγκούρα που θεωρείται πως είναι το όπλο του εγκλήματος, ενώ φαίνεται πως «μίλησε» και η κάρτα SIM του Ολέ, που βρέθηκε δίπλα από το απανθρακωμένο σώμα του.

Έτσι, άνοιξε ο δρόμος για τις συλλήψεις, με τη σύζυγο του θύματος να οδηγείται σήμερα στο Δικαστήριο των Βάσεων. Η γυναίκα συνελήφθη δύο ακόμη φορές, αλλά είχε αφεθεί ισάριθμες φορές ελεύθερη καθώς δεν προέκυπταν στοιχεία εναντίον της.

Να σημειωθεί πως ο 36χρονος είχε υποδείξει ως ηθική αυτουργό την 28χρονη σύζυγο, η οποία ένιωθε σε απόγνωση και ήθελε να κάνει κακό στον σύζυγό της όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Οι ανακριτές πιστεύουν ότι το φονικό χτύπημα δόθηκε με αμβλύ όργανο στο κεφάλι του θύματος, ενώ στη συνέχεια οι δράστες τοποθέτησαν το πτώμα σε αυτοκίνητο και το μετέφεραν στο ευκαλυπτόδασος όπου και το πυρπόλησαν με εύφλεκτο υλικό για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου