Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Άγρια κόντρα! Αντρέας Γεωργίου για Μαρία Μουστάκα: Μια ατάλαντη που, νομίζει ότι έγινε σταρ!

Δεν άργησε να έρθει απάντηση στη δήλωση της Μαρίας Μουστάκα για τον Κούλλη Νικολάου. Ο φίλος του ηθοποιού και συμπρωταγωνιστής του στο «Μπρούσκο» Αντρέας Γεωργίου γράφει για την Μαρία Μουστάκα

Όταν κάποιος δεν έχει ταλέντο και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα ρόλο το πιο εύκολο είναι να κατηγορεί όλους τους άλλους... Δυστυχώς μας τρώει το σταριλίκι..

Παίζουμε μια φορά στην τηλεόραση και νομίζουμε ότι είμαστε σταρ! Πόσα έχουμε να μάθουμε ακόμα... Μιλάω και για μένα... Είμαστε πολύ μακριά! Αν και ο ίδιος δεν αναφέρει όνομα, είναι σαφές ότι το μήνυμα πάει ξεκάθαρα στην Μαρία Μουστάκα, η οποία έκανε και ένα πέρασμα παλαιότερα από το «Μπρουσκό».

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Μουστάκα σε σημερινή της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook κάνει επίθεση στον Κούλλη Νικολάου γράφοντας: "Λόγια πολλά "κύριε Κούλλη"!!!

Πώς να επικοινωνήσει κανείς μαζί σου όταν ΠΟΤΕ δεν απαντάς το τηλέφωνο;;; Πούλα κι άλλα φούμαρα στον κοσμάκη που δεν σε ξέρει μπας και σε ψηφίσει! Διότι εμείς που σε ξέρουμε βαρεθήκαμε και να σε ακούμε και να σε βλέπουμε.

source: http://www.tothemaonline.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου