Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Στοχεύει στην απόκτηση Τουράμ

Για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Τουράμ, που αγωνιζόταν στην σεζόν που ολοκληρώθηκε στον Άρη κινείται ο Απόλλωνας, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.24sports.com.cy.

Ο 23χρονος άσος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει προκαλέσει θετική γνώμη στο τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων», με αποτέλεσμα η διοίκηση να κάνει προσπάθειες απόκτησης του.

Ήδη, έγιναν οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και διαφάνηκε ότι υπάρχει έδαφος για συνεργασία, αφού και ο Βραζιλιάνος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας. Εξελίξεις στο θέμα αναμένονται πολύ σύντομα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ροτζέιρο Κονσεϊσάο Ντο Ροσάριο, όπως είναι το πλήρες όνομα του, γεννήθηκε την 1 Φεβρουαρίου 1991 στην Βραζιλία. Μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης και χωρίς καμία αμφιβολία ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Άρη την φετινή περίοδο.

Άλλωστε, τα 15 γκολ που σημείωσε, σε 31 αγώνες (2275 λεπτά) είναι ένας απολογισμός που μιλά από μόνο τους. Πριν έρθει στον Άρη, ο Τουράμ αγωνίστηκε σε ομάδες της πατρίδας του.

Source : www.24sports.com


--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου